Vaše priče

NOVA PORUKA MIJATOVIĆA PATRIOTAMA: SDP se nije raspao, zna se kome je Nikšić noćna mora

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović prokomentarisao je posljednji kongres ove stranke. U svom stilu najavio je obračun s kriminalcima koji sebe nazivaju patriotama. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Nevjerovatna je histerija političkih oponenata i njihovih megafona oko Kongresa SDP BiH. O sudbini SDP BiH odlučuju isključivo članovi SDP BiH i ne znam čemu tolika zabrinutost onih koji bi najradije da ne postoji SDP BiH.

Gotovo jednoglasno delegati 8. kongresa su donijeli odluke i pokazali jedinstvo unutar SDP BiH. Pokazalo se da je političkim oponentima najveći problem Nermin Nikšić, koji je doveo SDP BiH na vlast i do koljena porazio političke oponente i njihove retrogradne politike.

Mi nastavljamo da radimo za sve građane u BiH, a sav kriminal u decenijama iza nas će na svjetlost dana, a upravo zato strah onih koji proglašavaju “izdaju” se povećava.

Posljednje nade onih koji su priželjkivali raspad u SDP BiH su pale u vodu, sada slijedi suočavanje sa njihovim sopstvenim kriminalom i postupcima.

Prezirem sve one koji sopstveni kriminal kriju iza interesa bilo kod naroda u BiH. Građani već vide, a tek će vidjeti kriminal mnogih, a onda ćemo o izdaji, “velike” patriote.

SDP BIH jedinstven i jak, sa predsjednikom Nikšićem noćna je mora mnogih!!!
 

Povezani članci