Sport

Redovna sjednica Generalne Skupštine Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine održana je danas u hotelu Hills na Ilidži.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez, bio je gost N1 Intervjua i govorio o brojnim temama.

 

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci odbranila je naslov pobjednika Zlatne lige nacija.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci ostvarila je i drugu pobjedu na Zlatnoj ligi nacija koja se održava u Sarajevu. Bez većih problema savladali su reprezentaciju Srbije rezultatom 3:0, te nastavili sa sjajnom igrom u pohodu na odbranu titule.

Real Madrid našeg Džanana Muse (25) plasirao se u finale Eurolige nakon što je u Berlinu u polufinalu slavio protiv grčkog Olympiakosa rezulatom 87:76.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci pobjedom je započela nastup u Zlatnoj ligi nacija, koja se održava u Sarajevu.

Kolašinac je bio povrijeđen od početka aprila, ali je stisnuo zube i odigrao sjajno prvo poluvrijeme.

U emisiji “Jutro za sve” na BHRT gostovala je Amra Džeko, supruga kapitena Zmajeva, Edina Džeke.

Nogometaši Borca iz Banja Luke osvojili su titulu prvaka BiH, nakon što su danas u okviru 32. kola Win lige BiH savladali ekipu Igmana rezultatom 4:3. 

Bosanskohercegovački olimpijski kandidat Mesud Pezer zauzeo je treće mjesto u vrlo jakoj konkurenciji u bacanju kugle na 24. međunarodnom atletskom mitingu u Slovenjskoj Bistrici (Slovenija), odnosno na 4. memorijalu „Marjana Štimca“.