Vaše priče

FRATAR "UDARIO" PO ČOVIĆU I KRIŠTO: Za Hrvate je uvreda društvo u kojem su bili

Fra Mario Knezović, župnik župe Kočerin kod Širokoga Brijega, oštro je kritizirao predsjedavateljicu Vijeća ministara BiH Borjanu Krištu i predsjednika HDZ-a i HNS-a BiH Dragana Čovića.
 
 
Hercegovačkom franjevcu zasmetalo je što oni kao predstavnici Hrvata iz BiH sjede za stolom, kako je naveo, masona i udbaša. Objavu s njegove službene Facebook stranice prenosimo u cijelosti: 
 
-Zgrožen sam vidjevši fotografiju na kojoj predstavnici Hrvata iz BiH sjede za stolom masona i udbaša. Povrijeđeno mi je time ljudsko dostojanstvo! Povrijeđeno je i mnogima koji mi se u suzama javljaju!

Naime, tijekom proslave Poliklinike Svjetlost, za stolom gdje su posjeli Borjanu Krišto i Dragana Čovića nalaze se kontroverzne osobe kao što su Budimir Lončar, Nikica Gabrić, Zlatko Mateša i drugi.

  • Neki dan Nikica Gabrić sam izjavljuje što je ponosan da je mason.
  • Budimir Lončar je osoba koja je uništavala Hrvatsku i podupirao je otvorenu agresiju na Hrvatsku i BiH. To je udbaš koji je mnoge slao u grobove i gušio slobodu izražavanja.
  • Zlatko Mateša, čovjek koji na javni račun vrši brakolomstva itd. Tu su i Jadranka Kosor, kumrovačka partijska učenica i Vili Beroš jedan od vođa Agende 2030.

Andrej Plenković nije bio. Zoran Milanović nije bio. Oni su barem politički mudri.

Hrvati u BiH nisu zavrijedili da ih se ovako ponižava i vrijeđa. Ako je bila ovo podvala, nesmotrenost, isto tako se vodstvo iz BiH treba očitovati.Nakon isprike, očitovanja i kajanja moguć je i oprost! Piše negdje da su kao bili predstavnici svih vjerskih zajednica! Bolje bi bilo da nisu!, napisao je fra Mario Knezović koji redovno komentira društveno-političke prilike, poručio je Knezović.

Povezani članci