Politika

VUKOVIĆ POSLAO PORUKU POLITIČARIMA U REPUBLICI SRPSKOJ: Biće da je važnija funkcija, srbovanje je i onako samo za budale!

Nakon što je visoki prestavnik Christian Schmidt iskoristio Bosne ovlasti i donio odluku o finansiranju izbora u oktobru,oglasio se i predsjednik Gradske organizacije SDP -a Banja Luka Aleksandar Vuković. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Visoki predstavnik za BiH Kristijan Šmit je nametnuo odluku o finansiranju izbora!


Pozivam sve političke "genijalce" iz Republike Srpske da ostanu pri tome da ne priznaju lik i djelo ovog tipa, pa da ne učestvuju na Opštim izborima pod ovakvim uslovima!
Realno, nema logike da im taj nepostojeći lik npr. obezbjedi glasačke listiće koji bi nekim čudom postali važeći za verifikaciju njihovih mandata!

Ipak, biće prije da je važnija funkcija, srbovanje je i onako samo za budale!
Bonska ovlaštenja iz raja izašla, naveo je Vuković.

Nešto ranije Viković je komentirao odluke Narodne skupštine Republike Srpske.

Juče smo u Narodnoj skupštini Republike Srpske kao Pokret za državu već ostvarili veliku pobjedu!

Pojedinci u odlasku, interesantno, iz tzv. opozicije su svojih par minuta iskoristili da skrenu pažnju na veliku opasnost koju predstavljamo po svekolike srpske interese!

 I poziva tako neki narodni poslanik sa osnovnom školom na svesrpsko ujedinjenje protiv nas, loših BH mangupa!

Na osnovu toga i svih ostalih trivijalnosti jučerašnjeg zasjedanja, dodatno pojašnjenje šta NSRS čeka u budućnosti!

Zaključci o prenosu-vraćanju nadležnosti sa BiH na RS se više i neće uopšte vraćati na dnevni red! Juče su odgođeni, a mi u novom sazivu NSRS ćemo se potruditi da definitivno završe u kanti za smeće!

I vratićemo najzad dignitet i integritet ovoj instituciji, pa nećemo više za skupštinskom govornicom slušati pripovjetku Radoja Domanovića- Razmišljanje jednog običnog srpskog vola!

Povezani članci