Politika

MIJATOVIĆ OGOLIO SNSD: Izolovali ste srpski narod, Srbija neće pomoći

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović oglasio se povodom novih sankcija iz SAD za političare iz RS. Objavu prenosimo u cijelosti.

Dodik, Cvijanovć, Stevandić, Špirić, Višković…….. Snsd i njihovi  sateliti su pod parolom borbe za Republiku Srpsku upravo taj entitet stavili pod sankcije.

Slijede veoma teški mjeseci u kojima će sve biti blokirano, kompletno rukovodstvo entiteta Republika Srpska je pod sankcijama i to vrlo jasno, zbog narušavanja Dejtonskog mirovnog sporazuma i visoke korupcije.

Ovi ljudi su doveli u poziciju izolacije prevashodno srpski narod u Bosni i Hercegovini. Jasno je da se traže normalnije i drugačije politike među srpskim političkim strankama, da li ih ima , vidjećemo.

Ovdje se neće stati, međunarodna zajednica je spremna da nastavi sa kažnjavanjem onih koji vode ovakve politike, a da budemo jasni, ni zvanični Beograd neće pomoći istima, jer interesi Srbije su interesi Srbije, ali to mnogi od njih ne shvataju.

Vrhunski srpski patriotski čin danas je distancirati  se i riješiti se ovakvih politika, nadam se da će sada to mnogi shvatiti i da se može pronaći nova većina i drugačiji pristup na političkom tržištu u Republici Srpskoj.


Vi “veliki “ Srbi ste entitet Republika Srpska stavili pod sankcije, to vam vrlo jasno kaže onaj koga zovete srpskim izrodom i izdajnikom. 


Vidjećemo kako će mene, a kako vas istorija upisati!

Povezani članci