Društvo

DOKAZ DA VUČIĆ KONTROLIRA SVE: Mitrović odmah ukida Zadrugu, Dodik i Trivić na pogrešnoj strani

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom gostovanja otkrio da je razgovarao sa gazdom Pinka Željkom Mitrovićem o ukidanju Zadruge, odmah se oglasio i medijski mogul.

Naime, on je na Instagramu otkrio da je donio odluku da ukine rijaliti, na preporuku predsjednika i dodao da će se to desiti u najkraćem mogućem poruku.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović na Instagramu.

Ovo je jasan dokaz kako Aleksandar Vučić kontrolira medije u Srbiji, te kako je protest građana u Beogradu protiv medijskog mraka kojeg šire Vučićevi mediji bio potpuno opravdan.

Podsjetimo, za danas je Vučić u Beogradu zakazao konrtamiting protiv vlastitog naroda na koji stižu i Milorad Dodik i Jelena Trivić, stavivši se tako na stranu Vučića, protiv kojeg je za subotu najavljen novi masovni miting nezadovoljnih građana.

Povezani članci