Politika

NEĆE "X" ZRAKA KROZ BOŠNJAKA: Denis Šulić proglasio pobjedu Milorada Dodika, za sve mu je krivo Sarajevo

"Milorad Dodik je predsjednik Republike Srpske zato što su to građani Srpske željeli, a ne mala grupacija novinara bliskih opozciji", dodao je Šulić.

Član Izvršnog komiteta SNSD-a Denis Šulić izjavio je da, prema informacijama od njihovih posmatrača sa kontrolnog brojanja glasova, na do sada prebrojanih jedne trećine biračkih mjesta u Doboju nema znatnijih odstupanja i da su ona čak i niža od odstupanja koja su bila na kontrolnom brojanju u Banjaluci i Bijeljini.

Šulić je, komentarišući tvrdnje BN televizije da prvi podaci kontrolnog brojanja za Doboj pokazuju da je riječ o "brutalnoj krađi glasova", kazao da je to "očekivano od opozicije i pojedinih portala i televizija bliskih njima i bliskih političkom Sarajevu da stalno dižu tenzije u Republici Srpskoj".

"Na početku, prije kontrolnog brojanja, bombastično su najavljivali da je nestalo šezdesetak vreća sa biračkim materijalom iz Doboja, pa se onda ustanovilo da to nije tačno, pa se govorilo da nema pečata, da nema potpisa na glasačkim listićima, što se sve pokazalo netačno, a tako će se lažnom pokazati i ta informacija koju su objavili", kazao je Šulić, te dodao:

-Neko morati da odgovara za sve laži i obmane javnosti koje su iznesene u ovim danima nakon izbora. SNSD je ubjedljiv pobjednik ovih izbora. Milorad Dodik je predsjednik Republike Srpske zato što su to građani Srpske željeli, a ne mala grupacija novinara bliskih opozciji", dodao je Šulić.

Povezani članci