Društvo

BOSANSKI BISER U BERLINU: Evropljani će znati zašto doći u BiH

Grad Mostar prezentira svoje turističke potencijale na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu koji se održava od 7. do 9. ožujka, prenosi Hrvatski Medisjki Servis.

-Sajam ITB Berlin okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 180 zemalja na sajmu predstavljaju svoju ponudu, priopćeno je iz mostarske Gradske uprave.

U izaslanstvu Grada Mostara su savjetnik gradonačelnika Marin Čuljak, stručna suradnica za turizam u Službi za gospodarstvo Grada Mostara Ivana Avmedovski i stručni savjetnik za strategiju razvoja i koncesije Mia Drmać.

U priopćenju se dodaje da će pod sloganom „Upravljanje transformacijom“, na sajmuvodeći stručnjaci iz industrije raspravljati o trenutačnim izazovima za globalnu turističku industriju, nakon COVID-19 pandemije i s nedostatkom radne snage.

Bit će govora i o klimatskim promjenama, opskrbi energijom i globalnim sigurnosnim politikama, uvažavajući njihov popriličan utjecaj na tijekove u turizmu i industriji putovanja.

Na Sajmu se, kako je pojašnjeno u priopćenju, susreću glavni donositelji odluka, stručnjaci i kupci iz svih područja turističkog lanca vrijednosti kako bi ostvarili nove poslovne kontakte i ugovorili nove poslove te se informirali o relevantnim temama i aktualnim trendovima u turizmu./

Povezani članci