Društvo

IZ TUZLE U SVIJET: Wizzair uvodi promjene u plaćanju i na letovima za BiH

Niskotarifni avioprijevoznik Wizz Air, koji ima bazu u Tuzli, pokrenuo je program pretplate na letove.

Prijevoznik je izbacio svoju Wizz Multi Pass, koja će u početku biti dostupna samo na domaćim linijama u Italiji i međunarodnim letovima za i iz Poljske. Šestomjesečna pretplatnička karta, koja se mora platiti u šest fiksnih mjesečnih rata, omogućuje putnicima jednosmjerno ili povratno putovanje svaki mjesec. Novi program trebao bi započeti u maju. U sklopu programa, pretplatnici će moći birati između četiri različite opcije plana.

Oni uključuju: samo kartu, kartu i Wizz priority, kartu i predanu torbu od 20 kilograma ili najopsežniji paket koji uključuje sve već navedene elemente. Oni koji kupe pretplatu mogu rezervirati let odmah kada pretplata počne i uzeti svoj prvi let u roku od pet dana. Pretplate će započeti prvog dana u mjesecu, a korisnici će moći uzeti letove od šestog dana u mjesecu.

Pretplate će se obnavljati prvog dana svakog sljedećeg mjeseca tijekom šest mjeseci. Wizz planira uvesti uslugu i na druga tržišta u bliskoj budućnosti.

Kako je Ljudski.ba saznaje, već ovog ljeta ta će opcija biti dostupna i za letove na drugim destinacijama, pa tako i na onima za Bosnu i Hercegovinu.

Povezani članci