Sport

NOVI GAF NOGOMETNOG SAVEZA: Ulaznice za utakmice reprezentacije u prodaji, a ulaznica nema

Putem platforme Kupikartu.ba u 12:00 sati počela je online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za EURO 2024 između BiH i Portugala koja će biti odigrana na stadionu Bilino Polje u Zenici 16. oktobra sa početkom u 20,45 sati.

Nekoliko prvih minuta prodaje stranica KupiKartu.ba nije bila dostupna, barem onaj dio u kojem se mogu naručiti ualznice za sportske događaje, no greška je vrlo brzo otklonjena.

Mnogi se žale kako im je nakon uplate stigla potvrda o plaćanju, ali ne i mail sa ulaznicama u dodatku, kako je to bio raniji slučaj.

Ulaznice za istočnu tribinu gdje se nalaze i VIP lože nisu u prodaji, a cijene karata za ovu utakmicu su 30 KM (tribina zapad) te 20 KM (jug i sjever).

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena.

Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen.

Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, poručuju iz Fudbalskog saveza BiH.

Povezani članci