Pozitiva

MILOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Ja sam Bosanac, to je moja priča i oduvijek je bila

-Nisam rekao da sam Bosanac da bih se nekom dodvorio. To je moja priča, oduvek je bila takva. Ja sam tako rođen, odrastao, tako sam vaspitan i tako doživljavan,  kazao je novi izbornik Zmajeva Savo Milošević.

-Da li se to nekome dopada ili ne – to me ne zanima. (…) Ja sam Srbin iz Bosne, porijeklom iz Crne Gore, vi možete misliti što god hoćete… A kako sam odrastao, kako sam vaspitan – ja sam Bosanac, kazao je za VIDA TV, u emisiji Zavidavanje, o svom identitetu Savo Milošević, proslavljeni nogometaš, reprezentativac Srbije i najbolji strijelac u novijoj povijesti srbijanske nogometne reprezentacije.

Milošević je danas na čelu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine te je govorio i o svom aktualnom radu, o nogometu općenito, naročito o selekciji mladih nogometaša, što je bio njegov posao u vrijeme dok je radio u Fudbalskom savezu Srbije.

Kako je upućenijima poznato, Milošević se u jednom razdoblju svog života približio i politici, ali to danas smatra greškom koju bi ponovio.

-Ponovio bih sve svoje gluposti i greške, kaže u intervjuu Savo Milošević. Govorio je, također, o svojim dječačkim godinama i prvom susretu s Beogradom, o radu s nogometnom ikonom Ivicom Osimom, o televizijskom duelu s Aleksandrom Vučićem i njihovom službenom susretu više od deset godina kasnije. U politiku je razočaran: „Na ovim prostorima ne postoji D od demokracije!“, a o nogometu budućnosti kaže da ga neće moći igrati glupi ljudi.

Povezani članci