Društvo

KONSTITUTIVNI I LEGITIMNI SEBI KOPAJU RUPU: Grbić građane pozvao na promjene, bez toga im se Turci, Sirijci, Marokanci smješe kao snahe, zetovi i unučad

Član Predsjedništva SDP -a BiH Saša Grbić slikovito je pojasnio kako će konstitutivnost nestati zbog neodgovornosti i želje za profitom onih koji je cijelo vrijeme zagovaraju. Radnici iz Turske, bangladeša, pakistana već sutra nam mogu biti zetovi i snahe, a korak dalje je da oni koji vijekovima žive ovdje postanu manjina u svojoj zemlji.

Iza nas 27 godina prođe, a i dalje ustaljena i dobro isplanirana teza ko je čiji i šta je čije!

 Već znamo ishod isplanirane i uigrane utakmice a to je još 100 000 građana BiH manje u zemlji!

 Jednu stvar nisu planirali a to je da legitimi i konstitutivni u borbi prestola postanu manjina u sopstvenoj zemlji.

 U 2021 izdato 3000 radnih dozvola za strane državljane.

 U 2022 do jula mjeseca ispunjena kvota za radne dozvole, a poslodavci traže još jer nema ko da radi!

 Bangladeš, Kina, UAE,Sirija, Kuvajt, Albanija, Turska a spremni su iMarokanci i Pakistanci da popune sva radna mjesta u BiH, dok vi vladari života utvrdite šta je čije i ko je čiji!

 Za ovu pukotinu -krater koji su konstitutivni i legitimni napravili u državi BIH ne postoji ni jedan evropsko-svjetski čep da začepi!

 Dragi narode BiH, za njima ne brinem, imaju demokratsko pravo da sprovode i rade šta hoće jer su izabrani upravo od vas.

 Ali nemojte kukati kad u navali radne snage iz zemalja koje sam nabrojao sutra budete imali snahe i zetove i unučad!

 Hoćete tada braniti konstutivnost i legitimnost, ko je čiji i šta je čije!

 Izgleda kad svi zajedno postanemo manjina u sopstvenoj zemlji da shvatimo da jedni bez drugih ne možemo.PS Unučad koju dobijete u dalekim istočnjačkim zemljama obilazite dok ne propričaju, jer vi ste stari da naučite arapske i istočnjačke jezike, a djete kad propriča to sigurno neće biti legitimni-konstitutivni srpski bosanski i hrvatski jezik!Nije do njih već do nas!

Povezani članci