Društvo

JEFTINI LETOVI NA BALKANU: Akcijske cijene o kojima se priča

Air Serbia ima akciju od 4. do 17.9. za čak 67 destinacija. Letovi se moraju ostvariti od 15.9. do 20.12. Za 39 EUR po smjeru putnici će moći putovati do Banja Luke, Tivta, Podgorice, Skopja, Ohrida, Sarajeva, Ljubljane, Zagreba, Pule, Dubrovnika, Splita, Barcelone, Atene, Soluna, Bukurešta, Sofije, Tirane, Malte, Budimpešte, Herakliona, Chanie, Krfa, Rodosa, Napulja, Firence i Varne.

Za 49 EUR po smjeru putnici će moći putovati do Stuttgarta, Palma de Mallorce, Palerma, Osla, Copenhagena, Stockolma, Gothenburga, Bologne, Nuremberga, Hanovera, Dusseldorfa, Hamburga, Colognea, Venecije, Milana, Larnace, Baria, Catanie i Marseillesa. Za 59 EUR putnici će moći putovati do Salzburga, Lyona, Zuricha, Bruxellesa, Beča, Praga, Madrida, Valencije, Istanbula, Ankare, Barlina, Malage, Frankfurta, Lisabona i Izmira. Za 69 EUR putnici će letjeti do Amsterdama i Pariza, a za 79 EUR do Londona. Na koncu za 89 EUR letjet će do Caira i Tel Aviva.

Ovo je istinski dobra akcija sa odličnim cijenama. U usporedbi sa akcijama Air Montenegra koje idu u isto vrijeme, Air Serbia je jeftinija za 6 EUR do Podgorice, za 15 EUR do Ljubljane, za 31 EUR do Zuricha i za 51 EUR do Istanbula. 

Povezani članci