Vaše priče

SRAM VAS BILO: Latin ne šuti na monstruozne izjave Jelene Trivić

Čuveni HRT-ov novinar i urednik Denis Latin aktivan je u komentarisanju izbora u BiH. Hrvatima je poručio da legitimnost ne znači ništa što se kako kaže pokazalo u Hrvatskoj. Iza toga se po njegovim riječima kriju samo lopovi i pljačka. Snažnija je ipak ona poruka upučena svima koji u kandidatkinji za Predsjednika RS Jeleni Trivić vide alternativu Miloradu Dodiku. Poruku prenosimo u cijelosti.

-Svi danas šize na Obamu što je 2014. odšutio okupaciju Krima. Nitko ne šizi na Clintona, Tuđmana i Miloševića što su svojim potpisom stvorili Republiku Srpsku, teritorij koji je otcijepljen agresijom na tisućljetnu BiH, otvaranjem koncentracijskih logora, genocidom u Srebrenici i četverogodišnjom opsadom Sarajeva.

Stvaranjem te genocidne tvorevine Amerika se posrala po samoj sebi udružujući svoje potpise sa onima koje bi Haag da su poživjeli osudio kao prvorazredne ratne zločince.

Jelena Trivić, kandidatkinja za predsjednicu zločinačke tvorevine RS naziva zemljom koja otvara prostore slobode. Ma sram vas bilo svi vi koji ste odšutjeli tu monstruoznu izjavu političarke koja nastavlja misli i tradicije Milorada Dodika, Momčila Krajišnika, Biljane Plavšić i Radovana Karadžića, najvećih zločinaca europske povijesti nakon Drugog svjetskog rata, napisao je Latin te dodao:

-Što su Plenković i Milanović više urlali na Komšića, to je njegov broj glasova rastao. Što smo više Čovićevih naručenih intervjua vidjeli, to je Komšić morao manje raditi. Samo urlajte za legitimno predstavljanje i vaš kandidat nikada neće pobijediti. To je pouka BH izbora, poručio je Latin.

 

Povezani članci