Politika

OVO NIJE NIKO OČEKIVAO: Svi hoće u stranku, nove iskaznice se samo štampaju

Brojke govore više od riječi! Uručili smo članske kartice za preko 600 novih članova i još jednom pokazali da je Gradski odbor PDP Banja Luka ubjedljivo je najjača politička organizacija u Republici Srpskoj!

Rekao je ovo predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Draško Stanivuković nakon dodjele članskih kartica novim članovima PDP. 

- Zahvaljujući pažljivo biranim politikama koje donose direktnu korist našim sugrađanima kao i posvećenom i požrtvovanom radu naša organizacija raste iz dana u dan i dobija ogromnu podršku.

Broj ljudi koji nam se pridružuje danas je dokaz da smo na pravom putu, te da su sve naše politike koje smo provodili u ovom mandatu bile ispravne, te da zajedno idemo u još jednu pobjedu. Pobijedili smo kada niko nije očekivao, obnovićemo mandat i sada kada mnogi sumnjaju. Nastavljamo dalje još snažnije – poručio je Stanivuković. 

Predsjednik PDP, Branislav Borenović, koji je takođe prisustvovao dodjeli članskih karata kaže da ova gradska organizacija raste iz dana u dan. 

- Rastemo i pobjeđujemo. Ovoliki broj ljudi, spremnih da se aktivno uključe u rad PDP dokaz su da ćemo na oktobarskim izborima odnijeti još jednu veliku pobjedu nad SNSD režimom. PDP se ozbiljno priprema za izbore i siguran sam da ćemo i u drugim sredinama, osim Banjaluke, ostvariti značajne rezultate i pobjede naših načelničkih kandidata – istakao je Borenović. 

Povezani članci