Društvo

NIJE DINAMO JEDINA LJUBAV: Mlada Hercegovka uštopala Mamića

Regijom je odjeknula vijest da je Zdravko Mamić u Hercegovini pronašao ljubav u tridesetak godina mlađoj djevojci, kao i da se planiraju vjenčati, što bi Mamiću bio treći brak.

Nagađanja o tome da Mamić ima djevojku u Hercegovini pokrenuo je Ante Čačić kada je ‘bocnuo’ Mamića kazavši da, za razliku od njega, on u sedmom desetljeću nema energiju kao Mamić ‘da osnuje novu obitelj’. Mnogima je ta konstatacija ostala zvoniti u uhu, a sada Story piše o mladoj lijepoj djevojci koja je navodno pala na Mamićeve čari.

Story navodi kako je glavna akterica ove nove sapunice Jelena Planinić iz Ljubuškog te da su Zdravko i ona često viđani zajedno u Hercegovini i kako u noćnom klubu Taboo u Mostaru u separeu razmjenjuju nježnosti.

 Navodi se kako je riječ o bivšoj Mamićevoj tajnici, kao i da je već tada započela njihova romansa, iako je i tada, kao i danas, Mamić bio u braku s Marinom Mamić s kojom ima kćeri Ivu i Luciju. Navodno su Jelena i Marina čak ispijale zajedno kave.

U tekstu se tvrdi da su Mamić i Jelena već kupili zajednčki stan u Mostaru, gdje planiraju zajednički život, i  navodi da je fatalna Jelena već bila u braku kojeg je okončala zbog Zdravka.

Za sada Mamić ignoriše upite novinara na ovu temu.

Povezani članci