Društvo

DALIĆU KNJIGA OD KOMARICE: Zahvalnost za nogometnu radost i kršćanske vrednote

Selektor Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dobio je knjigu sa posvetom od banjolučkog biskupa Franje Komarice i njegovog pomoćnog biskupa Marka Semrena. 

U knjizi "Banjolučka biskupija u riječi i slici od 1881. do 2006." biskupi su se zahvalili Daliću na postignutim uspjesima na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"U ime nas biskupa Banjolučke biskupije, svećenika, redovnika i vjernika zahvaljujemo Vam što ste kao izbornik Hrvatske nogometne momčadi s njome ostvarili veleban uspjeh na svjetskom nogometnom natjecanju u Kataru godine 2022. te nama i Hrvatima diljem svijeta priuštili iznimnu radost i zadovoljstvo za božićne blagdane. Čestitamo Vam i na osobnom svjedočenju kršćanskih vrednota", stoji u posveti u knjizi koju mu je uručio pomoćni banjalučki biskup Marko Semren.

Ovo se dogodilo kada je selektor Vatrenih posjetio franjevački samostan svetog Petra i Pavla na Gorici u Livnu koji su mu kao prve komšije htjeli čestitati na uspjesima koje postiže u zadnje vrijeme i tom prilikom Dalić je dobio i prigodne poklone.

Povezani članci