Vaše priče

UHAPŠEN, PA PUŠTEN: Emotivna objava vijećnika Hodžića, zabrinut samo zbog djece i roditelja

Vijećnik Stranke za BiH u Novom Gradu Elvis Hodžić javno se obratio prijateljima i građanima nakon hapšenja i puštanja na slobodu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Poštovani sugrađani i dragi prijatelji,

Obzirom da mediji nisu posvetili posebnu pažnju činjenici da sam nakon hapšenja istog dana nakon mog iskaza i pušten na slobodu, želim da vas ovim putem obavjestim o sljedećim činjenicama.

Nisam kriv!

Nisam počinio nikakav zločin! Nisam se ogriješio o niti jedan zakon. Nastavit ću raditi vijećnički posao u interesu svih građana, a sada još jače i posvečenije.

Zabrinut sam jedino za psihičko zdravlje moje djece i roditelja koji su putem medija bombardovani pompoznim informacijama o mom hapšenju i to bez zaštite ličnih podataka i to samo u mom slučaju.

Objavljene su moje fotografije pa čak i zajedničke fotografije sa načelnikom Semirom Efendicem da bi vjerovatno postigli još veći rejting i posjećenost portala.

Moja mlađa kćerka nije bila u psihičkom stanju otići u školu.( djeca u školi znaju biti veoma okrutni u tom uzrastu/ buling).

Ušao sam u politiku financijski stabilan i realiziran za razliku od velike većine. Moj jedini motiv je pomoći lokalnoj zajednici i biti na usluzi svojim sugrađanima. Nisam se uplašio i nemam namjeru prestati raditi za zajednicu.

Hvala Vam na podršci i razumjevanju.

Povezani članci