Društvo

GENIJALAC IZ LIVNA ŠIRI BIZNIS: Naredna destinacija Dubai, samo za odabranu klijentelu

Dubai je najbolje mjesto za bogate da uživaju u luksuzu, uspjehu i vlastitom bogatstvu! Izjavio je to poduzetnik iz Livna Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti Rimca u ekskluzivnom intervjuu za Khaleej Times iz Dubaija.

Povod za intervju je najava izgradnje luksuznog stambenog nebodera Buggati Residences by Binghatti u Dubaiju čija je izgradnja najavljena u četvrtak na eventu u samom srcu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mate Rimac je u toj priči developer, investitor u nekretnine, a uz njega u investiciji sudjeluje i Muhammad Binghatti, izvršni direktor Binghattija, jedan od najpoznatijih vodećih developera u UAE.

Mati Rimcu odobrena državna pomoć: Evo koliko će novca dobiti

Buggati Residences će se graditi u samom Business Bayju u Dubaiju, a imat će čak 42 kata, 171 luksuzno opremljenih stanova i čak 11 penthouse stambenih jedinica “s neusporedivim luksuznim sadržajima, uključujući privatnu plažu inspiriranu francuskom rivijerom, privatni bazen, jacuzzi spa, fitness klub, luksuzni restoran i privatnog chefa, privatnog sobara, klub privatnih članova te čak dva lifta za automobile od garaže do penthousea.

Povezani članci