Pozitiva

USKORO U POGONU: Nijemci otvaraju megatvornicu u BiH, traže smještaj za radnike

Kompanija “GS-Rama” traži smještaj za svoje zaposlenike na duži period u blizini lokacije nove tvornice koja je izgrađena u Prozoru-Rami.

 

-Tražimo udoban smještaj s potrebnim sadržajima za naše zaposlenike. Ako imate dostupan smještaj koji bi odgovarao našim potrebama, molimo vas da nas kontaktirate, navodi se u zanimljivom oglasu iz ove kompanije.

Kako se ističe, potrebno je navesti koliko soba je dostupno te po mogućnosti poslati fotografije, a važno je da smještaj bude u blizini firme.

 

alt

 

Tvornica “GS-Rama” će u svojim počecima prije svega raditi dijelove za firmu Liebherr, a nakon potpune realizacije isporuke narudžbi, tvornica će krenuti s radom za Knorr-Bremse i za Njemačke željeznice.

Nakon toga uslijedit će drugi projekti. U tvornici bi na početku bilo zaposleno 100 radnika, a u punom kapacitetu za njih 250 do 300.

Ulaganja u “GS-Rama” su veća od 40 miliona KM, a očekuje se i širenje kompleksa. Kako je za "Slobodnu Bosnu" potvrdio načelnik Općine Prozor-Rama Jozo Ivančević, tvornica bicikala trebala bi biti puštena u pogon već idući mjesec.

Povezani članci