Pozitiva

JANJETOM PROTIV BUREKA SA SIROM: Kod Fehre će ispuniti obećanje, navijačima Crne Gore se uzvraća dobro gostoprimstvo

Crnogorskim navijačima koji danas dolaze u BiH na nogometnu utakmicu njihive nogometne reprezentacija sa BIH biće uzvračeno sjajno gostporimstvo. Za to će se prije svih pobrinuti Fahrudin Mešković, vlasnik poznatog restiorana Kod Fehre koji će danas ugostiti petstotina navijača iz Podgorice. Biće to prilika da Crnogorci vide kako postoji i nešto bolje od bureka sa sirom koji je zbližio dvije navijačke skupine i razveselio regiju.

Nakon pozitivnog iskustva iz Crne Gore gdje su navijači BiH provocirani sipmatično skandiranjem "burek sa sirom" i gdje su domaćini na brzinu skupili novac da se nadoknadi šteta vlasnicima kombija koji je zapaljen nametnula se potreba da pozitivna priča bude nastavljena i s druge strane granice.Ne smije se zaboraviti da su Crnogorci skandirali i "volim te Bosno", pa želimo vjerovati da će im Bh Fanaticosi uzvratiti večeras istom mjerom. Ljudski.ba je pisao o dešavanjima iz Crne Gore.

Vlasnik restorana Kod Fehre dao je obećanje da će ugostiti sve navijače Crne Gore i danas će ga isouniti. Crnogorci neće dobiti "burek sa sirom" već besplatno pečenje.

Ma nisam se pokajao, nikako. Svjestan bio svega. Moramo činiti dobro, ovo je za BiH i narod, za navijače, da bar na ovaj način gradimo dobre odnose sa zemljama regije. Najavilo nam se oko 500 navijača Crne Gore. Janjetina, piletina, ćevapi, pite, imat će i one svoje pite sa sirom, ali u manjim količinama, ali i burek ispod sača”, kazao je Mešković te dodao da će im ovo gostovanje u Zenici ostati dugo u pamćenju, a da zauzvrat traži da aplauz na Bilinom označi kraj utakmice bez obzira na rezultat, istakao je Mešković.

Prema njegovom mišljenju  jedinstvo i prijateljstvo koje je bilo u Crnoj Gori potrebno svima te da što manje trebamo pričati o politici.

Želimo se družiti i graditi prijateljstvo širom svih zemalja”, zaključio je Mešković. Na ova način je ponovio priču  CRNA GORA I BIH ZA DRUGAČIJI BALKAN

.Jedna od najljepših navijačkih priča danas treba biti nastavljena u BiH iako se na terenu vodi odlučujuća bitka za prvo mjesto u grupi.

 

Povezani članci